TBBS uTBBS, development site
Menu
Login
Register
Site Polls
Welcome to our site

Boeken

  1. Op deze website zelf vindt geen verkoop plaats. Dit gebeurt via de site van de uitgever zelf of op website van erkende boekhandels
  2. Op aankoop zijn de algemene voorwaarden van de door uw gekozen leverancier van toepassing.
  3. Alle onderstaande bedragen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten (omdat alle leveranciers hier andere tarieven voor rekenen)
  4. Ik kan zelf geen verantwoordelijkheid aanvaarden van de goede afhandeling van verkopen. Dit ligt in handen van de door u gekozen leverancier.
  5. Extreme prijsveranderingen zijn doorgaans niet te verwachten, maar toch zijn fouten in de weergegeven prijzen voorbehouden.
Toon:

De Kronieken van Phantasar
De Waanzin die -=Liefde=- heet
Kaft

Weniaria is dood, maar daar blijft het niet bij, ze is herrezen als de Godin der Genezing voor de Elfen.
Haar vriendje Jim Sernio blijft alleen achter, stuk van verdriet en niet in staat te accepteren dat zijn vriendinnetje in haar nieuwe rol als godin voor eeuwig buiten zijn bereik is. Hij wil haar terug en geen middel te omstreden om dat doel te bereiken, zeker niet daar hij zijn vertrouwen in de mensheid al sowieso kwijt was.

Helaas zijn jongetjes in deze toestand zo makkelijk te manipuleren en de vraag is of Jim wel verstandig doet aan deze zoektocht naar zijn vroegere geliefde

 

 

NOOT!
Dit is een wat duisterder deel in de Kronieken van Phantasar, en is wellicht niet geschikt voor zeer jonge lezers.

GEW3 GT3 SEX3 DT1 ??
PreviewFysiek boek:19,56 (inc BTW)Bestellen
E-Book:6,35 (inc BTW)Bestellen
 
De Kronieken van Phantasar
De Wraak van Yuleria
Kaft

Ze is onsterfelijk en de machtigste tovenares die het Elfenras ooit gekend heeft. Dit alles heeft niet kunnen voorkomen dat Yuleria moest vluchten toen de Befindo's moordend en plunderend in haar vaderland huishielden. En nu, duizenden jaren later komt Yuleria terug, en wil ze nog maar één ding! WRAAK! Maar Yuleria is dan misschien onsterfelijk, haar rasgenoten en de Befindo's zijn dat niet. Bovendien is de wereld veranderd en de vijanden van toen zijn nu belangrijke politieke bondgenoten en handelspartners. Maar Yuleria is niet in staat dit te zien en met haar toverkracht is ze in staat de meest verschrikkelijke dingen te doen. Kan een nieuwe oorlog toch nog worden afgewend?

 

Achtergrond:
In de creatie van het personage Yuleria heb ik het syndroom van Asperger gebruikt (wat in het boek het Syndroom van Yuleria genoemd wordt). Ik ben geen "professional" op dit gebied in de zin dat ik er niet in gestudeerd heb, ik heb hierin vooral mijn persoonlijke ervaringen in proberen te gebruiken. Nu is dit verhaal op de eerste plaats een fantasy verhaal, maar wie voor Yuleria begrip kan opbrengen is in staat in de de "echte" wereld een hoop leed te besparen.

GEW1 SEX1 DT1 ??
PreviewFysiek boek: 15,60 (inc 6% BTW);
Bestellen
E-Book: 10,90 (inc 21% BTW)Bestellen
 
De Kronieken van Phantasar
Loni
Kaft

Loni is een Pixie. Ze is zo groot als een pink. Loni sluit een bijzondere vriendschap met het Elfenmeisje Teefah Santro. De vriendschap staat echter onder druk. Niemand gelooft in Loni's bestaan, en bovendien heeft een vreemde vrouw het op Loni voorzien. Wie is zij, en wat is ze met Loni van plan? Teefah en Loni zullen een aantal personen in vertrouwen moeten nemen waaronder een zeer vreemde snuiter. Het verhaal van Loni is een modern sprookje voor jong en oud.

AL ??
PreviewFysiek boek: 12,11Bestellen
E-Book:6,68Bestellen
 
De Kronieken van Phantasar
Weniaria
Kaft

In een oorlog tussen mensen en Elfen, die al duizenden jaren duurt, wordt een meisje geboren met de naam Weniaria. Weniaria is geboren uit een mens en een Elf en hoort hierdoor eigenlijk bij geen van beiden de rassen thuis en tegelijkertijd ook weer wel. Door de mensen verstoten en de Elfen vinden haar raar. Maar Weniaria heeft een talent. Ze kan genezen en haar toewijding is ongeëvenaard. Weniaria gaat zich met de oorlog bemoeien met dat wat ze het beste kan: genezen. De oorlog krijgt hierdoor een vreemde wending en dat neemt niet iedereen haar in dank af.

 

 


SEX1 GEW2 ??
PreviewFysiek boek:Niet beschikbaarBestellen
E-Book:GratisBestellen
 
Powered by: TBBS
© Jeroen Petrus Broks 2010