De Kronieken van Phantasar
Crystal McLeen
Volledige Naam
Crystal Mary Theresa McLeen
Geboorte Datum
26 oktober, 2977
Geboorte Plaats
Glasgow
Ras
Mens (verbouwd to Cyborg)
Geslacht
Vrouw
Familie
George McLeen (vader)

Mary McDonald (moeder)

Wendicka Lovejoy (surrogaat zus)
Treedt op in de boeken Serie
Star Story
Personage van de Deca
2011: Siren
2012: Hyd
2012: Galfrado
2012: Doniko
2012: Astronium
2014: Waladra
2014: Poubelle
2014: Quidion
2015: Solar
2015: Yalura
2016: Crono
2016: Plu
2017: Yasathar
2018: Nikkibasona
Tekening
Angela Nagtzaam
Crystal McLeen

Crystal McLeen is een zeer rustige jongedame die in elke denkbare vorm een contrast vormt met Wendicka Lovejoy, die ze als zus beschouwt. Hoe ernstig de situatie ook is, Crystal probeert altijd het hoofd koel te houden, hoewel dat met het zenuwachtige en ook vaak driftige gedrag van Wendicka niet altijd makkelijk is.

Crystal was ooit, net als Wendicka een leerling op de academie voor M.E.T.E.O.R. Een missie werd haar fataal, althans ze zou normaliter dood geweest zijn, als ze niet door een onbekende werd ontvoerd en van cybernetische implantanten werd voorzien. Crystal is absoluut niet blij met het feit dat ze nu als cyborg door het leven moet, maar ze beseft goed dat ze zonder die implantaten ten dode zou zijn opgeschreven. Ook beseft ze de voordelen van haar implantaten, daar ze met haar bionische arm door beton kan slaan er diverse schietwapens inzitten voor noodsituaties en ze kan met haar bionische oog infrarood en ultraviolet zien.

Crystal is vegetariër, hoewel ze weet dat je als ruimtereiziger niet altijd de luxe hebt je aan dat principe vast te houden. Wel zal ze altijd voor de vegetarische gerechten gaan als ze die keuze heeft.


Zoek:

Edit this page


Powered by: TBBS
Jeroen Petrus Broks 2010